De kracht van SEO
Zoekmachineoptimalisatie, of SEO, is de sleutel tot succes in de digitale wereld. Bij Optisite begrijpen we dat en zetten we ons in om jouw bedrijf naar de top van Google’s zoekresultaten te brengen.
Onze unieke aanpak

Onze aanpak begint met een grondige nulmeting van uw huidige website. We analyseren de prestaties met behulp van Google Search Console en Google Analytics om een duidelijk beeld te krijgen van waar u nu staat.

100+
Blije klanten
125+
Nummer 1 posities
Stap 1

Inzicht krijgen

Onze aanpak begint met een grondige nulmeting van je huidige website. We analyseren de prestaties met behulp van Google Search Console en Google Analytics om een duidelijk beeld te krijgen van waar je nu staat.
Stap 2

Begrijpen van Zoekintentie

Wij duiken diep in de zoekintentie achter de zoekwoorden. We willen begrijpen wat mensen echt willen weten of doen wanneer ze zoeken naar uw producten of diensten. Deze inzichten gebruiken we om relevante content te creëren die aansluit bij de behoeften van uw doelgroep.
Stap 3

Landingspagina Optimalisatie

Onze volgende stap is het optimaliseren van de landingspaginas. Wij houden rekening met alle belangrijke elementen zoals de doelgroep, design, CMS-techniek, strategie en propositie, en de voordelen die jouw producten of diensten opleveren.
Stap 4

Content maken en optimaliseren

De zoektermen vormen de basis voor teksten en afbeeldingen die uw bezoekers ook echt willen vinden. Doordat we weten welke vragen uw doelgroep stelt aan Google, kunnen we die ook op uw website beantwoorden. Dat zijn namelijk de pagina’s die zoekmachines willen tonen in de zoekresultaten.
Stap 5

Creëren van Topical Authority

Optisite streeft ernaar om van uw website de go-to autoriteit te maken binnen uw vakgebied. Wij helpen zoekmachines om te begrijpen waar jouw website over gaat, zodat deze beter gerangschikt kan worden voor relevante zoekwoorden.
Stap 6

Linkbuilding

Ook voeren we linkbuilding uit om de zichtbaarheid van uw website verder te vergroten. Door hoogwaardige backlinks naar uw site te genereren, versterken we uw online reputatie en verbeteren we uw positie in de zoekresultaten.