OptiSite #1 SEO
bureau in Nederland
Opgericht in 2018, is OptiSite een dynamisch en vooruitstrevend SEO-bureau dat zich inzet om bedrijven te helpen hun online zichtbaarheid te verbeteren en hun groei te versnellen.
Bij OptiSite begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte SEO-oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan de unieke behoeften en doelen van uw bedrijf te voldoen. Of u nu uw online aanwezigheid wilt vergroten, uw doelgroep wilt bereiken of uw conversieratio’s wilt verbeteren, ons team van SEO-experts staat klaar om u te helpen uw doelen te bereiken.

Ons team

Maak kennis met onze getalenteerde freelancers, die elk hun unieke expertise en passie voor digitale marketing inbrengen.

Het verhaal van OptiSite

We enjoy adapting our strategies to offer every client the best solutions that are at the forefront of the industry.

2018

Oprichting van het bureau
Met een duidelijke visie en passie voor SEO, werd OptiSite opgericht. We begonnen met een klein, maar toegewijd team dat zich inzet om onze klanten de beste SEO-diensten te bieden.

2019

Groei in klantenbestand
Dankzij de tevredenheid van onze klanten en positieve mond-tot-mondreclame, hebben we een aanzienlijke groei in ons klantenbestand gerealiseerd.

2021

Uitbreiding van het team
Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag, hebben we ons team uitgebreid met meerdere SEO-experts in de vorm van freelancers. Hierdoor hebben we onze capaciteit kunnen vergroten en kunnen we nu meer klanten van dienst zijn.

2022

Implementatie van AI in SEO-strategie
We hebben geïnvesteerd in het integreren van kunstmatige intelligentie in onze SEO-strategieën. Deze innovatie heeft ons in staat gesteld om nog nauwkeurigere voorspellingen en analyses te doen, waardoor we onze klanten nog betere resultaten kunnen bieden.

2023

Duurzame groei
Ondanks de uitdagingen van de afgelopen jaren hebben we een gestage groei kunnen handhaven en zijn we trots op de duurzame relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten. We kijken uit naar wat de toekomst ons zal brengen.