Local Seach Optimization Services

Lokale SEO

Lokale SEO gaat over het binnenhalen van klanten bij u in de buurt.

Lokale SEO is een marketingstrategie die is gericht op regio & plaats. Wij als online marketing specialisten kunnen ervoor zorgen dat uw website bovenaan in Google komt te staan. Google laat namelijk altijd lokale zoekresultaten zien en hierbij gaat het niet alleen over de vindbaarheid op zoektermen met een plaatsnaam, maar is het ook van belang dat uw profiel bij Google Mijn Bedrijf goed gevonden wordt en zo uw bedrijf goed wordt weergegeven in Google Maps.Is lokale SEO interessant voor uw bedrijf?

Verkoopt u producten in het gehele land of enkel binnen een bepaalde regio? Wanneer u producten landelijk verkoopt is het verstandig om op een breed zoekwoorden te ranken. Als u bijvoorbeeld bekers verkoopt via het internet zou een goed zoekwoord ''bekers kopen'' kunnen zijn. Maar wanneer u zich specifiek richt op een bepaalde regio en zich met name specialisieert in de verkoop van bekers binnen een regio. Dan is lokale SEO voor u erg belangrijk. 

Effective Local SEO Solutions

We zorgen er ook voor dat uw bedrijf wordt weergegeven in lokale zoekopdrachten, niet alleen op desktops, maar ook op mobiele apparaten en tablets. 

 

Lokale SEO is goedkoper én effectiever!

Het zoekwoord ''marketingbureau Alphen aan den Rijn'' is een goed voorbeeld van lokale zoekmachine optimalisatie. Om bovenaan in Google te scoren met het zoekwoord ''marketingbureau'' is door de intense concurrentie erg duur en lastig. Minder bedrijven zoeken op het zoekwoord ''marketingbureau Alphen aan den Rijn'', maar de mensen die er op zoeken zitten wel in onze regio. De optimalisatie van dat zoekwoord is dus een stuk makkelijker én goedkoper. Daarnaast brengt het enkel bedrijven in de buurt naar mijn regio.

 

Effective Web Development Solutions

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online met passie te laten groeien