OptiSite Pakket basis 2 – SEO offpage (Linkbuilding)

OptiSite Pakket basis 2 – SEO offpage (Linkbuilding)

Het Pakket basis 2 – SEO offpage (Linkbuilding) van OptiSite bevat alles wat je nodig hebt om de autoriteit van je website te verhogen. En hoe hoger de autoriteit, hoe hoger je zult komen te staan in de zoekresultaten van Google. En dat al vanaf € 99,- per maand!

Linkbuilding is niet zo maar het klakkeloos plaatsen van links op willekeurige websites. Bij OptiSite pakken we dit grondig aan op basis van onderstaand stappenplan:

Maand 1

In de eerste maand van onze samenwerking gaan we gezamenlijk aan de slag met je website. Daarbij worden onderstaande werkzaamheden verricht:

 • Analyse website + nulmeting
  We bekijken je website grondig en stellen vast wat de huidige stand van zaken is op het gebied van autoriteit en rankings.
 • Concurrentieonderzoek
  Hoe doet de concurrentie het en welke inkomende links hebben zij?
 • Vaststellen zoekwoorden
  In overleg stellen we de gewenste zoekwoorden vast waarvoor gaat worden gelinkbuild. Voor een optimaal resultaat gaan we daarbij uit van maximaal vier zoekwoorden.
 • Linkbuilding- & anchor-plan
  We stellen een drie maanden plan op over hoe en waar we gaan linkbuilden en met welke anchors (de tekst die is gelinkt en waarop de bezoeker kan klikken).
 • Linkbuilding
  Wij starten al in maand 1 met het plaatsen van een aantal hoogwaardige backlinks.

Daarna maandelijks

Vanaf maand 2 gaan we aan de slag met:

 • Linkbuilding
  Wij zoeken en plaatsen hoogwaardige links op goede websites; maandelijks zal dat zes tot tien nieuwe backlinks opleveren.
 • Bloggen
  Wij schrijven en plaatsen iedere maand een unieke blog op een hoogwaardige externe website; uiteraard inclusief een link naar jouw website.
 • Monitoring en bijstelling
  We monitoren de resultaten van onze werkzaamheden en al naar gelang de ontwikkelingen wordt het linkbuilding- & anchor-plan eventueel bijgesteld.

Ieder kwartaal

 • Rapportage
  Uiteraard houden we je voortdurend op de hoogte van onze werkzaamheden en resultaten. Eens per kwartaal ontvang je echter een uitgebreidere rapportage en gaan we in overleg over eventuele aanpassingen, bijvoorbeeld het kiezen van andere zoekwoorden.

Maatwerk

Bovenstaande werkzaamheden kunnen wij voor je uitvoeren voor € 99,- per maand (exclusief BTW). Voor het beste resultaat raden wij aan dit basispakket minstens drie, maar liefst zes maanden af te nemen.

Uiteraard kunnen we je 100% maatwerk leveren voor het verbeteren van het rendement van je website op alle vlakken. Neem daarvoor gerust contact met ons op!

» Bekijk hier alle Basis-pakketten van OptiSite!

Geef een reactie

Sluit Menu