Web Development Services

SEO bureau OptiSite

SEO is een online marketingstrategie dat ervoor zorgt dat jouw website organisch op relevante zoektermen in zoekmachines scoort. 

Wil jij ook een hoge ranking in Google verkrijgen? Wil jij gaan scoren met jouw website of jouw webshop? Dan is het absoluut aan te raden om een SEO bureau in te schakelen, zoals OptiSite. Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn en benutten graag alle digitale mogelijkheden. Mede daardoor zijn wij ook het beste SEO bureau voor Amsterdam, het beste SEO bureau voor Rotterdam en het beste SEO bureau voor Den Haag.

Effective Digital Consultancy Strategy

Wat doen wij als SEO bureau precies?

Als SEO bureau zorgen wij voor het toevoegen van waarde aan jouw website. Deze toegevoegde waarde is niet alleen merkbaar voor jouw bezoekers, maar óók voor het algoritme van Google. Dit algoritme gaat meer waarde aan jouw website hechten, waardoor jouw website hoger in Google getoond gaat worden. Hogere rankings binnen Google leveren onder aan de streep altijd meer website bezoekers op.

Binnen OptiSite hebben wij ons in verschillende vakgebieden gespecialiseerd. Mede door deze specialisaties kunnen wij een volledig dienstenpakket aanbieden, waardoor jij al spoedig meer organische website bezoekers mag verwelkomen.

Content marketing

Op elke website speelt content een cruciale rol. Des te beter en waardevoller de content op jouw website is, des te meer waarde Google hieraan hecht. Bovendien zorg je met hoogwaardige en waardevolle content ook voor tevredenheid bij de bezoekers van jouw website. De gemiddelde consument is tegenwoordig onwijs kritisch, waarbij zij razendsnel de gewenste informatie willen vinden.

Wij stellen graag een volledige content marketingstrategie op en voorzien je ook van hoogwaardige én unieke content.

Effective Digital Consultancy Strategy
Effective Web Development Solutions

Zoekmachine marketing (SEO)

Als zoekmachine optimalisatie bureau hebben wij ons volledig gespecialiseerd in het optimaliseren van websites. Dit heeft zowel betrekking op On Page Seo als op Off Page SEO. Wat dit concreet betekent? Allereerst optimaliseren wij jouw volledige website; dat heeft betrekking op bijvoorbeeld de content op jouw website, maar ook de meta description, de paginatitels en het optimaliseren van de afbeeldingen.

Daarnaast zorgen wij voor meer links naar jouw website toe en voor een volledig optimalisatieplan. Aan de hand van dit plan werken wij op een efficiënte manier aan de optimalisatie van jouw website, waardoor jouw website meer waarde gaat krijgen.

Linkbuilding

Om meer organische bezoekers te trekken, is het van cruciaal belang dat jouw website volledig geoptimaliseerd is. Vanuit OptiSite bieden wij On Page SEO werkzaamheden aan, maar wij nemen ook graag de linkbuilding voor jou uit handen. Wij zorgen ervoor dat links naar jouw websites op relevante en waardevolle website geplaatst worden. Het algoritme van Google heeft dit vervolgens snel door, waardoor jouw website meer waarde toegekend krijgt. Dat resulteert uiteindelijk in hogere rankings binnen Google! Voordat wij met linkbuilding aan de slag gaan, stellen wij een compleet plan op. Om dit plan op te kunnen stellen, analyseren wij onder meer de links van jouw concurrenten en de metrics die bepalend zijn voor de waarde.

Effective Digital Consultancy Strategy
Effective Web Development Solutions

Google adverteren (SEA)

Meer en meer websites-eigenaren kiezen er voor om via Google te gaan adverteren. De kans is groot dat jouw concurrentie dit ook doet, waardoor jij mogelijk veel potentiële bezoekers misloopt. Mede daarom is het voor jouw website ook zéér interessant om met adverteren via Google te starten. Wij nemen dit volledige traject graag voor je uit handen. Wij stellen doelgerichte campagnes op, wij blijven de advertenties optimaliseren en wij blijven daarbij binnen het vooraf bepaalde budget. Je hebt hierdoor zekerheid over de kosten én over het feit dat je meer bezoekers naar jouw website weet te trekken.

De ongezouten mening van onze klanten

Welke voordelen bieden wij als SEO bureau?

Als website eigenaar weet je ongetwijfeld dat je met de nodige concurrentie te maken hebt. Deze concurrentie verslaan en voorblijven lukt maar op één manier; door continue jouw website te blijven optimaliseren. Aangezien wij daar alle middelen voor in huis hebben, zijn wij óók voor jou het aangewezen SEO bureau.

Eén van de absolute voordelen die wij bieden, is het uitgebreide dienstenpakket. Wij nemen de gehele zoekmachine optimalisatie voor jou uit handen, waardoor je al snel meer website bezoekers mag verwelkomen. De verschillende diensten die wij aanbieden, weten wij namelijk ook perfect op elkaar af te stemmen. Zowel de On Page SEO als de Off Page SEO wordt naar een hoog niveau gestuwd, terwijl wij ook nog de juiste advertenties via Google aanmaken. Tijdens het optimaliseren van jouw website houden wij jou continue op de hoogte. Alle werkzaamheden die wij verrichten, zijn namelijk direct te analyseren. De resultaten van de verschillende SEO-werkzaamheden zijn simpel te meten, waardoor jij duidelijk de vorderingen op SEO gebied te zien krijgt. Op dit vlak hechten wij ook veel waarde aan transparantie en communicatie. Wij bouwen graag een duurzame relatie met jou op, aangezien SEO voornamelijk een lange termijn traject is. Met de blijvende optimalisatie vanuit onze kant weet jouw website blijvend de hoge rankings binnen Google te behouden.

De transparantie is overigens ook in onze prijsstelling terug te vinden. Wij bieden verschillende pakketten aan en hanteren daarvoor vaste prijzen. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn voor onverwachte kosten. Je hebt het budget altijd volledig in eigen hand, waarbij je gaandeweg het SEO-proces ook verder op kunt schalen. De SEO-werkzaamheden die wij uitvoeren, leveren immers meer website bezoekers op. Op den duur gaat dat ook voor hogere inkomsten zorgen, waardoor je meer en meer budget krijgt om de optimalisatie van jouw website door te blijven voeren!

Wil je meer weten over ons bedrijf en over de resultaten die wij geboekt hebben? Op onze pagina ‘Over Ons’ lees je meer over OptiSite, over onze visie en over de resultaten die wij in de afgelopen jaren hebben weten te behalen.

 

Waarom een SEO bureau inschakelen?

Ben je al geruime tijd met jouw website bezig? Lukt het je maar niet om hoge rankings in Google te krijgen? Weet je daardoor ook niet al te veel organische bezoekers te trekken? Dat is op zich logisch; je hebt namelijk met de nodige concurrentie te maken én je hebt mogelijk zelf niet de beschikking over specifieke kennis. OptiSite heeft de beschikking over deze specifieke kennis wél in huis.

Dat is dan ook direct de eerste reden om een professioneel SEO bureau in te schakelen. Het SEO-traject is een onwijs divers, uitgebreid en complex traject. Onwijs veel factoren zijn van invloed op de ranking van jouw website binnen Google, terwijl deze factoren ook nog aan fluctuaties onderhevig zijn. Je moet dus continue op de hoogte zijn van bijvoorbeeld de nieuwste Google Updates en de nieuwste trends binnen de wereld van SEO.

Effective Digital Consultancy Strategy

Besluit je uiteindelijk om een SEO bureau in te schakelen? Dan doe je dus een beroep op specifieke kennis. Hierdoor heb je zelf geen omkijken meer naar het optimaliseren van jouw website, waardoor je meer tijd overhoudt voor jouw core business. Het is niet zomaar dat jij een eigen bedrijf gestart bent; dat heb je hoogstwaarschijnlijk gedaan omdat je ergens goed in bent. Hoe zonde is het dan als je tijd gaat besteden aan de optimalisatie van jouw website, terwijl je daar ook een bedrijf voor in kunt huren? De tijd die je hiermee weet te besparen, weet je vervolgens perfect te gebruiken voor jouw core business. Ook dat draagt bij aan de groei van jouw onderneming, waardoor je eigenlijk twee vliegen in één klap vangt. Enerzijds ben je zelf bezig om jouw eigen bedrijf uit te breiden, terwijl anderzijds jouw website ook in goede handen is. Je weet dat jouw website geoptimaliseerd wordt en dat je op termijn dus meer organische bezoekers kan verwelkomen. Beide processen dragen uiteindelijk bij aan de groei, het succes en de winstgevendheid van jouw bedrijf.

Tot slot is het inschakelen van een SEO bureau ook de enige manier om jouw concurrentie te verslaan. De kans is groot dat jouw concurrenten óók gebruik van een SEO bureau maken, waarbij het dus aan gaat komen op de kwaliteit van het SEO bureau. Op dat gebied kan je met een gerust hart gebruik gaan maken van de diensten van OptiSite; wij kunnen meerdere cases voorleggen van succesvolle SEO campagnes.

 

De drie kernwaarden van OptiSite

Het mag duidelijk zijn; het inhuren van een zoekmachine marketing bureau is absoluut aan te raden. Ben jij nog op zoek naar een betaalbaar, professioneel en succesvol zoekmachine marketing bureau? Dan hoef je eigenlijk niet verder te kijken; OptiSite is voor jou de aangewezen partij. Wij komen graag met jou in contact om jouw website te analyseren, waarna wij een voorstel op maat uit kunnen brengen.

Mocht je voor OptiSite kiezen, ben je verzekerd van drie kernwaarden. De onderstaande drie kernwaarden vormen de rode draad binnen ons bedrijf en bieden jou de gewenste successen:

  • Betaalbare optimalisatie; voor zowel lokale optimalisatie als optimalisatie voor een enorm publiek.
  • Maandelijks opzegbaar; transparantie, flexibiliteit en service op maat staan bij ons centraal. Mede daarom bieden wij jou de mogelijkheid om het SEO abonnement maandelijks op te zeggen.
  • Gecertificeerde specialisten: als je OptiSite inhuurt, ben je verzekerd van de diensten van gecertifieerde specialisten. Dat zie je dan ook duidelijk terug in de behaalde resultaten.

Heb je interesse in onze dienstverlening? Aarzel niet om contact op te nemen of om een gratis website scan aan te vragen!

 

Een partner, geen handje vasthouden

OptiSite werkt op basis van een samenwerking. We doen het samen! We denken met je mee en adviseren proactief in jouw bedrijf. We zijn meer dan alleen helpende handjes.

Maandelijks opzegbaar

Alle werkzaamheden bij OptiSite altijd zijn maandelijks opzegbaar. Zo werken wij maximaal transparant en flexibel en zit u nergens aan vast.

Gecertificeerde specialisten

OptiSite heeft gecertificeerde specialisten het gebied van zoekmachine optimalisatie. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?  Informeer dan vrijblijvend naar al onze mogelijkheden. 

Wil je ook op nummer 1 ranken in Google?

Laat ons je helpen jouw bedrijf online met passie te laten groeien

Ons team van professionele SEO-experts is de perfecte partner voor een succesvol zakelijk partnerschap.

De mening van onze klanten: