Linkbuilding

Met onze linkbuilding kom je hoger in Google

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is al jaren een belangrijk deel van zoekmachine optimalisatie. Wie hoog wil ranken in de Google zoekresultaten profiteert van kwalitatieve linkbuilding. Google ziet namelijk de link op een website naar jouw website als een ‘doorverwijzing’. De verwijzende website wil met deze link zeggen dat bezoekers op jouw website waardevolle informatie kunnen vinden. Hoe meer van deze ‘doorverwijzingen’ jouw website krijgt, hoe beter jouw website in de Google zoekresultaten zal scoren.

iconfinder_Marketing_1016086

Voordelen linkbuilding

  • Meetbare resultaten
  • Laat je website hoger ranken in Google
  • Blijf je concurrenten voor
  • Autoriteit is 1 van de pijlers binnen SEO

Linkbuildingplan

Bij OptiSite werken we altijd volgens een duidelijk linkbuildingplan. Eerst analyseren we jouw huidige linkprofiel en vergelijken we deze met die van je concurrenten. Vervolgens kijken we op welke zoekwoorden je momenteel wordt gevonden en of er nog zoekwoorden zijn waar volume op zit en waar jouw website nog niet op wordt gevonden. Al deze informatie zetten we in een linkbuildingplan die we vervolgens met jou doornemen.

Werkwijze optiSite

1. Analyse website + nulmeting

We bekijken je website grondig en stellen vast wat de huidige stand van zaken is op het gebied van autoriteit en rankings.

4. Linkbuilding- & anchor-plan

We stellen een plan op over hoe en waar we gaan linkbuilden en met welke zoekwoorden (de tekst die is gelinkt en waarop de bezoeker kan klikken).

2. Concurrentieonderzoek

Doet de concurrentie aan linkbuilding en hoe ziet hun linkprofiel eruit?

5. Linkbuilding

Wij starten al in maand 1 met het plaatsen van hoogwaardige backlinks.

3. Vaststellen zoekwoorden

In overleg stellen we de gewenste zoekwoorden vast waarvoor gaat worden gelinkbuild. Voor een optimaal resultaat gaan we daarbij uit van maximaal vier zoekwoorden.

6. Hoger ranken!

Vanaf de eerste maand kun je al verschil merken in de rankings!

Gratis linkprofiel scan?

Wil jij weten hoe jouw huidige linkprofiel eruit ziet? OptiSite voert voor jou een GRATIS linkprofiel scan uit t.w.v. €99

Sluit Menu