Email Marketing

Linkbuilding

Wil je hoger ranken in Google? Wij helpen je graag bij het opzetten van een professionele linkbuilding campagne!

Waarom zijn links belangrijk? Omdat Google het zegt!

Linkbuilden is één van de belangrijkste SEO technieken, maar tevens ook de meest arbeidsintensieve. Een continue bezigheid waarbij je zo relevant en zoveel mogelijk links probeert te vergaren. 

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een SEO strategie waarbij we meerdere relevante links naar uw website plaatsen. Hierdoor waarderen zoekmachines zoals Google uw website beter in de zoekresultaten. Dit resulteert in hogere posities op zoekwoorden die u zelf kunt kiezen!

Linkbuildingstrategie bepalen

Wanneer je kiest voor de linkbuilding dienst van OptiSite krijg je altijd een duidelijk plan. We vergelijken jouw linkprofiel met die van de concurrenten en analyseren de metrics die de waarden van jouw website tonen. Daarnaast analyseren we op welke zoekwoorden en URL's momenteel wordt gerankt en waar nog kansen liggen. Van deze gegevens maken wij een helder plan waarmee we voor jouw website aan de slag kunnen gaan.

Effective Digital Consultancy Strategy

Wat kost een linkbuilding pakket?

Wij hebben 3 soorten die zijn gebasseert op de grote van je website of webshop. Waarom we geen overzicht hebben met wat je bij een groter pakket meer krijgt? Om kwalitatief te linkbuilden is het noodzakelijk om de landingspagina's te optimaliseren, een zoekwoorden onderzoek te doen en de concurrenten hun linkprofiel te analyseren. Daarom levert OptiSite in tegenstelling tot andere bedrijven deze diensten bij elk pakket. Het enige waar je meer voor betaald zijn de extra zoekwoorden en backlinks die wij plaatsen. Daarnaast zijn al onze pakketten maandelijks opzegbaar

 

Voor kleine websites (MKB)

Voor middelgrote websites

Voor grote websites

€195

Ideaal voor bloggers / start-ups / kleine bedrijven met een beperkt budget

 

Nulmeting

Onpage opitmalisatie 

Zoekwoordenonderzoek

Concurrentieanalyse

2-3 zoekwoorden per maand

€325

Ideaal voor e-commerce en middelgrote bedrijven

 

Nulmeting

Onpage opitmalisatie 

Zoekwoordenonderzoek

Concurrentieanalyse

4-5 zoekwoorden per maand

€585

Ideaal voor grote bedrijven met als doel een enorm publiek te bereiken.

 

Nulmeting

Onpage opitmalisatie 

Zoekwoordenonderzoek

Concurrentieanalyse

8-9 zoekwoorden per maand

Effective Web Development Solutions

Wat wil je bereiken, en binnen hoeveel tijd?

Als je ervoor kiest om linkbuilding uit te besteden bij ons, beginnen we met een goed gesprek. Graag horen we op welk soort zoekwoorden je gevonden wilt worden en binnen welke termijn. Wij voeren onderzoek uit en bekijken het huidige linkprofiel van je site. De zoekwoorden moeten immers geschikt zijn en je doelen haalbaar. Vervolgens bepalen we een strategie die past bij je doelen, wensen en budget.

Resultaten van linkbuilding 

Voordat we aan de slag gaan, voeren we een nulmeting uit. Daarnaast kun je aan het einde van iedere maand een overzicht ontvangen met de door ons geplaatste links en de huidige posities. Die houden wij doorlopend in de gaten.

Betaalbare  optimalisatie

OptiSite werkt op basis van een vast laag maandelijks bedrag. Benieuwd naar de mogelijkheden voor (lokale) optimalisatie? Neem gerust contact op!

Maandelijks opzegbaar

Alle werkzaamheden bij OptiSite altijd zijn maandelijks opzegbaar. Zo werken wij maximaal transparant en flexibel en zit u nergens aan vast.

Gecertificeerde specialisten

OptiSite heeft gecertificeerde specialisten het gebied van zoekmachine optimalisatie. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?  Informeer dan vrijblijvend naar al onze mogelijkheden. 

Op welke zoekwoorden wil je linkbuilden?

Laat ons jou helpen met linkbuilden.

Meer weten over linkbuilding? Neem dan contact op met ons en we helpen u graag verder.

De mening van onze klanten: