Meer bezoekers door hoge posities in Google

OptiSite is de SEO-expert met specialisaties op alle gebieden

Meer bezoekers naar je website krijgen d.m.v. zoekmachine optimalisatie (SEO). Wie wil dat nou niet? Door je website voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van content, techniek en offsite rankingfactoren zorgen wij voor hogere posities in Google en dús meer bezoekers naar je website.

De OptiSite werkwijze

SEO-offpage

Een inhoudelijke én technisch goede website vormt de basis van de online vindbaarheid op Google. Daarom beginnen we bij OptiSite altijd met een website analyse. De bevindingen hiervan noteren we in een adviesrapport. Hierdoor is precies duidelijk wat er al goed en wat er nog niet goed staat op de website.  

iconfinder_Branding_1016077

Zoekwoordenanalyse

Ons zoekwoorden onderzoek geeft inzicht in de zoekvragen van jouw doelgroep, inclusief een vertaling naar concrete content die er voor zorgt dat jouw website hoger in Google komt.

Onze zoekwoordenanalyse bevat een top 10 van de meest kansrijke zoekwoorden voor jouw bedrijf. Deze zoekwoorden worden doorvertaald naar concrete content die je direct op je website kunt toepassen. Ons zoekwoorden onderzoek is dus direct toepasbaar!

Content

De belangrijkste zoekwoorden dien je te gebruiken voor de invulling van jouw website pagina’s en de navigatiestructuur van je website. Goede content die op de (technisch) juiste manier wordt gepresenteerd zal jou dan ook helpen om hoger in Google te komen.

iconfinder_Branding_1016077

Linkbuilding

Linkbuilding bij OptiSite bevat alles wat je nodig hebt om de autoriteit van je website te verhogen. Hoe hoger de autoriteit, hoe hoger je zult komen te staan in de zoekresultaten van Google. Linkbuilding is namelijk niet zo maar het klakkeloos plaatsen van links op willekeurige websites.

Implementatie

Nu gaan we aan de slag met al onze bevindingen. Je krijgt een eigen SEO-specialist toegewezen waarmee je kunt afstemmen wanneer en welke optimalisaties er worden doorgevoerd en wat hier het verwachte resultaat van is. Op deze manier houd je grip op het gehele proces. 

iconfinder_Marketing_1016086

Bovenaan in Google komen is vast onbetaalbaar?

Zeker niet! Bovenaan in Google komen is niet alleen voor bedrijven met een groot budget. Ook met een minder groot budget kun je hoog ranken in de zoekresultaten.

Ook jouw website verdient meer bezoekers. Meer bezoekers zorgt immers voor meer opdrachten of meer omzet. Twijfel je nog? Wij voeren graag een GRATIS analyse uit om te kijken welke resultaten wij voor jou kunnen behalen. 

Gratis website scan!

Wil jij weten hoe je met SEO meer bezoekers naar je website leidt? OptiSite voert voor jou een GRATIS website scan uit t.w.v. €199

Sluit Menu