Wij zijn jouw SEO specialist

Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie (SEO); het is de gekoesterde droom van elke website-eigenaar. Door je website voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van content, techniek en offsite rankingfactoren zorgen wij voor hogere posities in Google en dús meer verkeer naar je website en meer leads.

Wat is Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is de vertaling van de term ‘Search Engine Optimization’ en wordt afgekort als SEO. Het omvat het optimaliseren van websites om deze hoger te laten in de Google zoekresultaten.

Anno 2019 is Google een vraag- en antwoord machine geworden. Gebruikers van Google typen bepaalde zoekwoorden in, deze worden gezien als ‘vragen’. Google toont vervolgens alle websites die volgens het algoritme het meest relevant zijn en naar alle waarschijnlijkheid de vraag van de gebruiker zal beantwoorden. Door jouw website ‘SEO-proof’ te maken vergroot je de kans dat Google jouw website hoger rankt.

Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van onder andere content optimalisatie, linkbuilding en het optimaliseren van de websitetechniek. Hierdoor wordt de relevantie met belangrijke zoekwoorden vergroot en stijgt de autoriteit van je website. Dit zorgt ervoor dat het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore toekent aan je website. Deze hogere kwaliteitsscore heeft tot gevolg dat de posities van jouw website op belangrijke zoekthema’s zullen stijgen en dit resulteert in meer relevante websitebezoekers.

De OptiSite werkwijze

Zoekwoorden onderzoek

We zullen een zoekterm onderzoek doen om zo te bepalen waar uw kansen in Google liggen.

Website Optimalisatie

Op basis van het zoekterm onderzoek zullen we uw website of landingspagina’s inrichten op deze zoektermen.

Linkbuilding

Door het plaatsen van externe links verhoogt u de autoriteit van uw website.

Rapportage & Analyse

Resultaten worden gemeten, geanalyseerd en doorgevoerd voor website optimalisatie.

Waarom je website zoekmachine optimalisatie nodig heeft

Het algoritme van Google beoordeelt je website op meer dan 200 factoren. Op basis van deze rankingfactoren rangschikt Google je website binnen de zoekresultaten. Wat voor product of dienst je ook wilt verkopen via je website, je hebt zoekmachine optimalisatie nodig om online optimaal resultaat te kunnen behalen.

We hoeven je niet uit te leggen dat meer en meer mensen online via Google zoeken naar producten die ze willen kopen en diensten die ze willen afnemen. Waarschijnlijk was je op zoek naar een online marketing bureau in Nederland die zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten aanbiedt en vond je ons via een toppositie in Google voor een relevante zoekterm. Als je producten of diensten wilt verkopen op het internet is het belangrijk dat je een toppositie in de zoekresultaten van Google weet te bemachtigen.

Feiten:

  • 90% van de online zoekers bekijken alleen de eerste pagina op Google;
  • 75% van de online zoekers kijkt alleen naar de eerste 5 resultaten op Google;
  • 40% van al het organisch verkeer gaat naar de nummer 1 van dat zoekwoord.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Weet je niet hoe je zoekmachine optimalisatie zelf goed moet uitvoeren? Of heb je daar maar weinig tijd voor? Laat het dan aan ons over! OptiSite is dé SEO specialist voor het MKB.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Sluit Menu