Pay Per Click Management

Google adverteren (SEA)

Heb je regelmatig bezoekers in je webshop of op je website, maar blijven het aantal verkochte producten of contactaanvragen achter? Dan kan Google Ads de uitkomst bieden.

Hoe werkt Google Ads?

Met een Google Ads campagne betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten van Google. Hierbij betaal je dus niet wanneer er niet op jouw advertentie wordt geklikt.

De kosten per klik kunnen oplopen van €0,01 tot €5,00 per klik afhankelijk van de zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden. Omdat wij slim adverteren in de Google zoekmachines generen wij relevante bezoekers naar jouw website met lage kost per klik prijs. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van zoekwoorden die ervoor zorgen dat jouw website meer verkoopt en meer contactaanvragen krijgt. Hierbij kun je zelf aangeven wat je maandelijks wilt uitgeven aan Google Ads.

Google Ads uitbesteden: de kosten

De kosten voor het uitbesteden van Google Ads bestaat uit 3 factoren:

Set-up: Dit is een eenmalig bedrag voor het inrichten van jouw account en campagnes.

Optimalisatie: Dit is het maandelijkse bedrag dat je aan ons betaalt voor het beheren en optimaliseren van jouw account en campagnes.

Marketingbudget: Dit is het budget wat jij maandelijks vrijmaakt voor de kliks. 

Direct zichtbaar in Google

Zonder lange SEO trajecten kun je met Google Ads dezelfde dag nog bovenaan in Google ranken. Wanneer we de advertenties publiceren kan het binnen halen van nieuwe klanten beginnen!

Doelgerichte campagnes

Bereik potentiële klanten die actief naar jouw diensten/producten zoeken. Dit maakt dat bezoekers die via een advertentie binnenkomen al écht in jouw dienst/product geïnteresseerd zijn waardoor de kans op een conversie hoger ligt

Lokaal, regionaal en landelijk bereik

Door de verschillende mogelijkheden met segmentering, kun je instellen waar jouw advertentie zichtbaar moet zijn. Ben je bijvoorbeeld een schoenmaker in Leiden? Dan kun je ervoor kiezen om jouw advertentie alleen te tonen in de omgeving van Leiden. Heb je een webshop voor sneakers? Dan is regionaal of zelfs landelijk bereik een betere keuze.

Controle over het budget

Zelf bepaal je het budget dat je maandelijks wil besteden aan het adverteren via een zoekmachine. Er zullen geen andere onverwachte kosten bij komen. Zo zal je niet voor verrassingen komen te staan.

Direct meetbaar resultaat

Je kunt direct het behaalde resultaat meten en dit geeft een goed beeld in de prestaties van de advertenties.

Met SEO kan het soms wel maanden duren voordat nieuwe producten/diensten goed vindbaar zijn. Terwijl SEA ervoor zorgt dat jouw advertenties direct zichtbaar zijn in Google. Hierdoor kun je snel inspelen op nieuwe trends/mogelijkheden.

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online met passie te laten groeien

Neem vandaag nog contact met ons op en haal het maximale rendement uit je investeringen.

De mening van onze klanten