Meer omzet behalen met Google Ads

Google Ads (voorheen AdWords) is het advertentieprogramma van Google waarbij je online advertentieteksten kunt instellen en kunt bieden op woorden waar gebruikers van Google op zoeken. De advertenties worden vervolgens getoond bovenaan de niet-betaalde (organische) zoekresultaten van de zoekwoorden die jij wenst. En als dat goed gebeurt dan zorgt dat voor enorm goede resultaten voor je website.

De OptiSite werkwijze

Vanaf €99,- per maand

Per maand opzegbaar

Persoonlijk contact

Zoekwoorden onderzoek

We beginnen met het analyseren van de zoekwoorden. Op welke zoekwoorden zoekt de doelgroep en hoe vaak zoeken hier gemiddeld per maand op? Hierbij wordt ook gekeken naar de intentie achter de gevonden zoekwoorden. Op welke zoekwoorden zit wel of juist geen volume. Dit wordt allemaal onderzocht. Door deze analyse voorkomen we dat we gaan adverteren opzoekwoorden die onnodig veel klikbudget kosten of irrelevante bezoekers opleveren.

iconfinder_Web_Design_1016081

Landingspagina's maken

Wanneer een bezoeker jouw advertentie aanklikt kost het geld. Je wil de kans zo groot mogelijk maken dat een website bezoeker ook doet wat jij wil. Bijvoorbeeld het contact formulier invullen of een product afnemen. Om ervoor te zorgen dat jouw advertenties zo goed mogelijk scoren nemen we ook de website onder handen. Hierbij kijken we naar de teksten, zijn deze op zo’n manier geschreven dat bezoekers geprikkeld worden om tot actie over te gaan? Ook verwerken de zoekwoorden op een juiste manier in de website. Hierdoor verbetert de algehele vindbaarheid van de website. Dit kan ook nog eens gratis bezoekers opleveren.

Advertenties maken

Wanneer de zoekwoorden zijn bepaald en de landingspagina’s zijn geoptimaliseerd worden de advertenties gemaakt. In overleg worden de budgetten gekozen en kan het adverteren gaan beginnen. Je staat direct bovenaan in Google!

Adverteren via Google Ads kan al vanaf €1,- per dag!

Bij Google Ads kun je zelf je budget bepalen. Stel je hebt een dagbudget van €10. Telkens wanneer een potentiële klant op jouw advertentie klinkt betaal je €0,50. Dan heb je dus elke dag 20 potentiële klanten die op jouw website zijn geweest. Doe je dit elke dag dan heb je per maand zo’n 600 potentiële klanten op je website.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

U wilt weten hoe uw website het doet binnen de zoekresultaten. Met behulp van de Google Ads scan krijgt u een heldere analyse.

Sluit Menu