HELEMAAL

NOG GEEN

WEBSITE?

Als ondernemer kun je niet zonder een goedwerkende website. Maar de dagen dat je snel wat eenvoudige paginaatjes online kon gooien, zijn lang vervlogen. Tegenwoordig komt er heel wat meer kijken bij het neerzetten van een goede website!

Bij OptiSite ontwerpen en bouwen we je website na uitgebreid overleg over de wensen en doelstellingen waarbij we natuurlijk alle essentiële zaken voortdurend scherp in de gaten houden. Of het nu is op basis van eigen responsive HTML5, CSS3 en javascript of met gebruikmaking van een content management systeem als WordPress met een bestaand of desgewenst custom-made template, jouw website zal uiteindelijk voldoen aan alle eisen die het hedendaagse internet stelt en dat op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier en met 100% zoekmachine-optimalisatie.

OptiSite-aandachtspunten:

  • Informatieve inhoud (tekst en beeld)
  • Technische en zoekmachine-optimalisatie
  • Snelheid en geschikt voor alle devices (responsive)
  • Optimale structuur van de pagina’s en lokale vindbaarheid.

Je hebt al een basis-website van OptiSite vanaf € 999,- eenmalig exclusief BTW. Uiteraard is de definitieve prijs afhankelijk van de omvang van de website, de gewenste functionaliteit en eventuele extra wensen.

Desgewenst bieden wij ook razendsnelle en veilige webservers op basis van de nieuwste hard- en software. En dat met vele extra’s als gratis SSL en onbeperkt data al vanaf € 4,99 per maand!

En ben je op zoek naar echt goede inhoud van je website; bij OptiSite kunnen we alle gewenste teksten aanleveren; niet primair geschreven voor Google, maar tekstueel wel volledig geoptimaliseerd voor de meest-gebruikte zoekmachine ter wereld.

Sluit Menu