Web Development Services

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is een online marketingstrategie dat ervoor zorgt dat jouw website organisch op relevante zoektermen in zoekmachines scoort. 

Ben je op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar zoekmachine optimalisatie bureau? OptiSite is dé specialist op het gebied van uw SEO optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw website beter gaat ranken zonder ingewikkelde en complexe contracten. 

Effective Digital Consultancy Strategy

Wat is SEO?

Zoekmachine optimalisatie houdt simpelweg in dat je website of webshop stapsgewijs wordt geoptimaliseerd voor Google. Het optimaliseren zorgt ervoor dat je website of webshop een hoge positie in Google krijgt. Om meer nieuwe bezoekers en klanten te ontvangen is het tegenwoordig noodzakelijk om op de eerste pagina vindbaar te zijn, er zijn namelijk maar weinig mensen die de tweede pagina van Google bekijken.

Hoe gaan we te werk?

De eerste opzet voor het SEO-campagneplan wordt gemaakt. Het campagneplan gaat van start zodra de klant een akkoord geeft voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Met een verzameling van jouw wensen en onze kennis bekijken we de mogelijkheden binnen zoekmachine optimalisatie. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en met een plan behouden we het overzicht van je doelstellingen en de bijbehorende stappen voor online vindbaarheid.

Effective Digital Consultancy Strategy
Effective Web Development Solutions

Wat is het resultaat van SEO?

SEO is voor elke webshop en website relevant. Want wie wil er nu niet meer bezoekers op zijn website krijgen? Maar wat levert SEO jou nou eigenlijk concreet op? 

  • De juiste bezoekers op je website;
  • Meer bezoekers op je website;
  • Meer conversies; 
  • Een hogere ranking of een nummer 1 positie bij Google;
  • De resultaten zijn doorgaans langdurig.

Een partner, geen handje vasthouden

OptiSite werkt op basis van een samenwerking. We doen het samen! We denken met je mee en adviseren proactief in jouw bedrijf. We zijn meer dan alleen helpende handjes.

Maandelijks opzegbaar

Alle werkzaamheden bij OptiSite altijd zijn maandelijks opzegbaar. Zo werken wij maximaal transparant en flexibel en zit u nergens aan vast.

Gecertificeerde specialisten

OptiSite heeft gecertificeerde specialisten het gebied van zoekmachine optimalisatie. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?  Informeer dan vrijblijvend naar al onze mogelijkheden. 

De ongezouten mening van onze klanten

Wil je ook op nummer 1 ranken in Google?

Laat ons je helpen jouw bedrijf online met passie te laten groeien

Ons team van professionele SEO-experts is de perfecte partner voor een succesvol zakelijk partnerschap.

De mening van onze klanten: